Composite Aspect

Composite Aspect Oy Ab on korkeateknologiseen komposiittiteollisuuteen erikoistunut yhtiö. Komposittiimateriaalien korjaus, huolto ja ylläpito ovat ydinosaamistamme, ja henkilökuntamme on saanut alan erikoiskoulutusta Englannissa. Komposiittimateriaalit yleistyvät erittäin nopeasti monella teollisuudenalalla. Me suoritamme korjauksia ja varmistamme materiaalien toimivuuden.


Komposiittimateriaalilla on ylivertaiset ominaisuudet, kuten lujuus, käytännöllisyys ja olosuhteiden kesto, sekä soveltuvuus monimutkaisten muotojen valmistukseen. Nämä ominaisuudet ovat synnyttäneet innovatiivisia
ratkaisuja aivan uusilla aloilla. Yhdysvaltalainen Neptune Research Inc., NRI, on alan edelläkävijä komposiittijärjestelmillään, joita on käytetty jo kolmenkymmenen vuoden ajan esimerkiksi prosessi-, jalostamo- ja kemianteollisuudessa erityisesti putkistojen vahvistuksiin, korjauksiin ja suojauksiin.


Composite Aspect Oy Ab palvelee Suomen teollisuutta ja infrastruktuuria NRI:n menetelmillä ja tuotteilla. Tarjoamme vaihtoehdon teollisten putkistojen ylläpitoihin ja korjauksiin.