Komposiittikorjaukset

Komposiittimateriaalit ovat mullistaneet monta teollisuusalaa viime vuosikymmenten aikana, ja ne tulevat todennäköisesti yleistymään vahvasti myös uusilla, arkipäiväisemmilläkin aloilla.

Samalla kun näiden kevyiden, vahvojen ja monikäyttöisten materiaalien käyttö on lisääntynyt, on myös huollon, ylläpidon ja korjausten tarve lisääntynyt. Hiilikuitu-, aramidi- ja lasikuitukomponenttien korjaus vaatii kuitenkin täsmälleen oikeat menetelmät, syvällistä erikoisosaamista ja oikeat työkalut ja varusteet. Composite Aspect on erikoistunut juuri tähän komposiittialan alueeseen. Syvennämme jatkuvasti osaamistamme, kehitämme työmenetelmiänne ja hankimme lisää kokemusta komposiittimateriaalien korjauksesta.

Vahva osaaminen komposiittikorjauksissa perustuu korjaustoimintaamme erityisesti merikäyttöön tarkoitetuissa komposiittimateriaaleissa. Osallistumme säännöllisesti jatkokoulutukseen esimerkiksi englantilaisen Dark Matter Composites järjestämillä kursseilla, jotta voimme käyttää viimeisimpiä menetelmiä vaativien korkeateknologisten komposiittimateriaalien käyttöön ja korjaukseen.

Komposiittimateriaalien käyttö lisääntyy nopeasti mm. seuraavilla aloilla:

Lentokoneteollisuus
Satelliittiteollisuus ja avaruusteollisuus
Meriteollisuus
Koneteollisuus
Kuljetukset
Urheilu ja moottoriurheilu
Infrastruktuurikorjaukset
Putkijärjestelmät




-Composite Aspect Oy Ab on vakuutusyhtiöiden hyväksymä komposiittikorjaamo